Om GeoTema

GeoTema er er registreret varemærke og internetdomæne, som ejes af MikkelSteen ApS. GeoTema skrives og redigeres af Mikkel Steen. Kontakt til redaktionen kan ske på mailadressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kilder til data og kort

Det statistiske materiale, som anvendes på GeoTema stammer fra forskellige internationale Organisationer og statistiske bureauer, bl.a. CIA World Factbook; FNs statistiske database; Verdensbanken;U.S. Bureau of Census; Eurostat

Kortdata hvor intet andet er angivet: Natural Earth.

Kort i tilknytning til GeoTemas databank må udelukkende anvendes i henhold til Googles servicevilkår. Kortdata © 2014 Google Servicevilkår

Illustrationer og grafiske fremstillinger hvor der ikke er kildeangivelser tilhører GeoTema og må ikke kopieres uden forudgående skriftlig tilladelse fra GeoTema.

Databeskyttelse

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalyseservice fra Google. Google Analytics anvender "cookies", som er tekstfiler, der anbringes på din computer. Disse hjælper hjemmesiden med at analysere, hvordan brugere anvender siden. GeoTema vil gøre brug af disse oplysninger til at evaluere brugen af hjemmesiden, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug.

GeoTema må også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af GeoTema. Du kan afslå anvendelsen af cookies ved at vælge den indstilling på din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du derved måske ikke kan anvende denne hjemmeside fuldt ud. Ved at anvende denne hjemmeside indvilliger du i, at GeoTema må behandle data om dig til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Ansvarsfraskrivelse

GeoTema bestræber sig på at sikre, at de informationer, som findes på portalen, er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og GeoTema påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler. Oplysninger på denne hjemmeside kan derfor indeholde unøjagtigheder eller trykfejl.

GeoTema påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside. Eksterne links er en valgfri service for brugerne, hvorfor GeoTema ikke garanterer direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold.

GeoTema kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl på denne hjemmeside.